Eeuwe de Jong Scheepsmotoren is naast officieel dealer van Nanni Diesel ook een veelzijdig bedrijf op het gebied van motor-inbouw, reparatie en onderhoud.

Wij leveren en bouwen alle systemen in die nodig zijn om uw schip probleemloos te laten varen, zoals (klap)schroeven, schroefassen, keerkoppelingen, lagers, accu’s, elektrische systemen, tanks, brandstoffilters, leidingwerk, koeling, uitlaat, waterlocks, geluidsisolatie, conservering van de motorruimte, stuursystemen etc.

Indien uw nieuwe motor in een bestaand schip ingebouwd wordt, passen wij indien nodig de motorfundatie aan. Het benodigde las-, lamineer en/of timmerwerk voeren wij in eigen huis uit. Nauwkeurig uitlijnen behoort tot de standaard werkzaamheden. Wordt de motor in een nieuw schip ingebouwd, dan bespreken we graag met u de eisen waaraan het casco en alle systemen moeten voldoen.

Ook voor vervanging van een motor in een schip met een saildrive, bieden wij een passende oplossing. Zie onderstaande foto’s, Hier is een oude Volvo Penta vervangen voor een nieuwe Nanni Diesel N2.14, waarbij de Nanni Diesel is pasgemaakt op de bestaande Volvo Penta saildrive.

inbouw nanni 14pk 001inbouw nanni 14pk 002inbouw nanni 14pk 003