Wie is scheepsmotoren Eeuwe de Jong ?

Welkom op de website van Scheepsmotoren service bedrijf Eeuwe de Jong. Ons bedrijf is al enige jaren niet alleen maar meer scheepsmotoren onderhoud, maar richt zich nu vooral op  allround jachtonderhoud. Zo verzorgen wij onder anderen lak- en schilderwerk, osmosebehandelingen (incl. Hotvac behandeling), verstagingen vervangen, gellcoat reparatie. Ook hebben wij een ruime stallings mogelijkheid zowel binnen- als buitenstalling.
Wij zijn hebben de meeste bekendheid gekregen door ons Nanni dieselmotor dealerschap, maar doen uiteraard ook onderhoud aan andere bekende dieselmotormerken. Wij hebben diverse ligplaatsen bij de werf zodat u met uw schip kunt langskomen voor een service beurt.
Tevens verzorgen wij inbouw van boegschroeven(vetus, maxpower), inbouwen van dieselkachels (eberspacher, kabola) , koelkasten (isotherm, waeco), navigatie apparatuur (raymarine, nexus) en het onderhouden van deze apparaten.

 

 

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u hier contact opnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s