Scheepsmotoren Eeuwe de Jong VOF

cropped-cropped-img_63471.jpg
Welkom op de website van Scheepsmotoren service bedrijf Eeuwe de Jong.
Ons bedrijf is begonnen in het onderhouden en repareren van motoren en het her motoriseren van jachten. 15 jaar geleden is dit uitgebreid naar allround jachtonderhoud. Zo verzorgen wij naast onderhoud, reparatie en her-motorisering van scheepsmotoren onder andere ook lak- en schilderwerk, osmosebehandelingen (incl. Hotvac behandeling), verstagingen vervangen, polyester en gelcoat reparatie. Ook hebben wij een ruime stallingsmogelijkheid zowel met binnen- als buitenstalling.
Tevens verzorgen wij inbouw van:
  • Boegschroeven(Vetus, Maxpower)
  • Inbouwen van dieselkachels (Eberspacher, Kabola)
  • Koelkasten (Isotherm, Waeco)
  • Navigatie apparatuur en het onderhouden van deze apparaten (Raymarine, Nexus, B&G)
Wij zijn hebben de meeste bekendheid gekregen door ons Nanni Diesel dealerschap, maar doen uiteraard ook onderhoud aan andere bekende dieselmotormerken. Wij hebben een haven met diverse ligplaatsen bij de werf, zodat u met uw schip langs kunt komen voor een servicebeurt of reparatie.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u hier contact opnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s